Studiu de caz – Campanie de promovare & vânzare a unui Ansamblu Rezidențial

Promovare & vânzare ansamblu rezidențial

Un dezvoltator imobiliar a contractat Koncylion pentru consultanță în comunicare și servicii de promovare a unui proiect rezidențial, având drept obiective vânzarea de locuințe și creșterea notorietății dezvoltatorului pe piață.

ABORDARE & SOLUȚII

Strategia de comunicare și dezvoltarea instrumentelor de promovare aferente au fost realizate pornind de la o cercetare secundară efectuată la nivel local, în care au fost analizate cererea și oferta existente pe piață, contextul economico-social și toți ceilalți factori care ar fi putut influența decizia de cumpărare a unei locuințe la momentul respectiv (inclusiv campaniile de promovare desfășurate de concurență).

Soluțiile concepute și implementate au inclus: crearea identități vizuale, crearea conceptului grafic al materialelor de promovare și realizarea acestora (pentru offline – de la bannere la cărți de vizită – și online), crearea textelor de prezentare a proiectului rezidențial și derularea unei campanii de promovare în mediul online și în social media. Această campanie a fostconcepută să genereze lead-uri și programări pentru vizionarea locuințelor și să susțină vânzarea acestora, contribuind totodată la construirea brandului de dezvoltator imobiliar.

REZULTATE

Soluțiile de comunicare elaborate și campania de promovare implementată au contribuit decisiv la vânzarea tuturor locuințelor, facilitând comunicarea directă dezvoltator – client. În același timp, au contribuit la construirea unui brand de încredere, Beneficiarul având în plan dezvoltarea de noi proiecte imobiliare sub această identitate de brand.

”Serviciile de care am beneficiat au fost extrem de utile în diferențierea pe piață a proiectului rezidențial și în atragerea clienților. Cu alte cuvinte: o colaborare eficientă, costuri avantajoase, toate locuințele vândute în timp util. Vom demara cu încredere noi proiecte rezidențiale și vom continua colaborarea!”

Testimonial Beneficiar – Promovare & vânzare Ansamblu Rezidențial, 2017

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >