Misiunea Koncylion
este aceea de a contribui la îmbunătățirea performanțelor companiilor și administrațiilor publice în vederea unei dezvoltări durabile.

Succesul este o călătorie.
Performanța, o destinație.

Lumea evoluează alert. Limitele de ieri devin astăzi performanțe care mâine vor fi depășite. Primul avion construit vreodată a zburat pe o distanță de doar câteva zeci de metri. Acum, un avion are capacitatea de a zbura mii de kilometri.

Avioanele au evoluat: de la câteva manete pentru control la tablouri de bord cu peste 100 de instrumente pentru pilotaj. Astăzi, pilotarea unui avion necesită nu doar curaj, ci și cunoștințe din domenii foarte variate. Pilotajul aeronautic a devenit o știință complexă și totodată o misiune de echipă. Fiecare membru, de la pilot și până la personalul responsabil cu mentenanța pistei, este un factor decisiv.

În consultanță, la fel ca în aviația militară, o misiune reușită necesită o echipă bine antrenată, care dispune de competențe complementare și este capabilă să se dezvolte continuu.

Koncylion desfășoară fiecare operațiune utilizând proceduri de lucru testate și perfecționate pe parcursul a peste 14 ani. De la studii calitative la studii cantitative, de la consultanță în management la consultanță în marketing, de la strategii de comunicare la traininguri, de la design grafic la soluții online, Koncylion continuă să își extindă teritoriul în care își desfășoară misiunile, dezvoltând noi instrumente proprii de lucru.

Aplicând o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă, Koncylion analizează la 360 de grade fiecare variabilă. Astfel, îmbină arta cu știința și livrează soluții integrate de dezvoltare pentru companii, startup-uri, ONG-uri și administrații publice.

Obiectivul: Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

 

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Principiu de lucru

koncylion

TheTriangle

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul TheTriangle. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

CSR

Ne implicăm în mod constant în proiecte de tip Corporate Social Responsibility și împărtășim Beneficiarilor cunoștințe și soluții care produc schimbări în bine și contribuie la dezvoltare pe termen lung.

Fie că se adresează mediului cultural, academic sau antreprenorial, activitățile și parteneriatele desfășurate reprezintă o excelentă oportunitate de a evolua împreună.

Suntem o companie deschisă către implicare activă în proiecte pro bono și ne bucurăm să susținem inițiative orientate către cunoaștere și dezvoltare responsabilă.

Prin proiectele CSR desfășurate, ne propunem să identificăm soluții la probleme actuale și să investim în viitor, construind astfel o societate responsabilă.

Pentru a ne povesti cum ne putem implica, vă invităm să ne scrieți pe adresa de e-mail Office@Koncylion.com.

Vă mulțumim!

Descarcă broșura de valori.

Valorile în care credem sunt reperele noastre în drumul spre performanță. Astfel, întrucât apreciem disponibilitatea clienților și partenerilor noștri de a ne cunoaște mai bine și de a comunica despre noi, punem la dispoziție broșura de valori Koncylion. Ne vom bucura ca aceasta să fie împărtășită sau utilizată fără a fi alterată, în forma grafică și verbală ce ne caracterizează. Vă mulțumim!

koncylion

Aviația militară necesită pasiune, antrenamente cu mii de ore de zbor și o echipă perfect sincronizată, dedicată misiunii.

Koncylion respectă aceleași principii. Și la fel ca în aviație, stabilește obiective clare și planifică fiecare operațiune cu precizie. Analizează toate condițiile pentru desfășurarea misiunii, identifică riscuri și furnizează soluții eficiente, asigurând Beneficiarului servicii complete de consultanță.

Koncylion își asumă rolul de aliat, pe care îl îndeplinește având drept țintă performanța.