Studiu de caz – Marketing, design și comunicare dedicate unei Baze Sportive

Marketing Bază Sportivă

Un antreprenor local a contractat Koncylion pentru promovarea unei baze sportive dedicate atât amatorilor, cât și viitorilor sportivi de performanță. Complexul sportiv asigură celor interesați toate condițiile pentru practicarea sporturilor preferate, având totodată capacitatea de a găzdui competiții sportive pentru copii și juniori din circuitul profesionist, precum și pentru sportivi amatori de toate vârstele.

ABORDARE & SOLUȚII

Au fost identificate coordonatele pentru execuția componentelor de comunicare necesare, fiind create și implementate soluții pentru fiecare sport în parte. Mixul de soluții a inclus: logo & identitate verbală/ naming, plan de promovare (canale de comunicare, plan editorial, buget, oferte de sezon, mecanisme de fidelizare), texte de prezentare, materiale publicitare, campanii de promovare online.

REZULTATE

Soluțiile de promovare dezvoltate și implementate de Koncylion au accelerat creșterea notorietății, creșterea gradului de ocupare (rezervări, abonamente & înscrieri la cursurile organizate sub îndrumarea unui antrenor) și fidelizarea clienților. Aceste performanțe au constituit argumentul pentru a face echipă pe termen lung, iar colaborarea cu Beneficiarul continuă și în prezent.

”Koncylion ne-a ajutat să ne valorificăm potențialul și să ajungem rapid în atenția publicului.  Baza noastră sportivă este acum pentru foarte mulți dintre clienți prima opțiune pentru practicarea sporturilor pe care le găzduim.”

Testimonial Beneficiar – Promovare a unei Baze Sportive, 2017

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >