Marketing, design & comunicare

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care fiecare vânzare este o misiune de cucerire. Armele necesare pentru îndeplinirea misiunii: soluții de marketing inedite, rentabile, aplicate eficient. 

Îmbinând arta cu știința, Koncylion dezvoltă soluții de marketing eficiente, care pun în valoare produse și servicii. Asumându-și misiunea de la concept la rezultat, Koncilion abordează lucrurile în mod pragmatic. Folosind filtrul științei, transformă imaginația creatoare în soluții de comunicare și generează performanță măsurabilă.

Soluțiile de marketing dezvoltate de Koncylion oferă reale avantaje competitive și permit Beneficiarului să câștige lupta într-o piață dinamică, mereu în schimbare.

De la campaniile de comunicare publică la campaniile de comunicare internă, soluționarea problemelor apărute în viața unei organizații necesită o abordare adaptată contextului, care să producă schimbarea necesară într-un timp cât mai scurt. O abordare pragmatică, prin mesaje și acțiuni cu impact calculat.

Koncylion dezvoltă și implementează soluții pentru campanii de comunicare care schimbă percepții și rezolvă în timp util situațiile de criză.

Fie că este vorba despre servicii, produse, branduri sau cauze, dezvoltarea și implementarea unei campanii de promovare de succes necesită o fundamentare corectă și creativitate aplicată pragmatic. De la concept la soluție, în mod asumat.

Koncylion dezvoltă și implementează campanii de promovare care diferențiază, cresc notorietatea și produc rezultate remarcabile.

Organizarea unui eveniment reușit începe cu alegerea companiei responsabile de organizare. De la planificare la promovarea și asigurarea bunei desfășurări a evenimentului, punerea în scenă are succes atunci când regia este adaptată obiectivului propus, iar recuzita adecvată.

Koncylion oferă soluții și servicii complete pentru organizarea de evenimente. De la consultanță în comunicare la elaborarea materialelor de comunicare, de la suport logistic la managementul propriu-zis al evenimentelor. Atât pentru evenimente business-to-business, cât și pentru evenimente business-to-consumer.

Cuvintele potrivite pot face diferența. Fie că este vorba despre o identitate verbală memorabilă, despre conținut publicitar autentic sau despre un discurs de impact. Cu alte cuvinte, o comunicare eficientă începe cu mesaje bine construite, adaptate publicului și canalelor de comunicare.

Prin serviciile de copy & content writing oferite, Koncylion creează și comunică texte care dau voce brandurilor, conving și vând idei, servicii sau produse.

Un produs sau un serviciu competitiv pe piața online trebuie să fie ușor de descoperit și ușor de cumpărat. Accesibil atât de pe dispozitive mobile, precum smartphone sau tabletă, cât și de pe sisteme tip laptop sau desktop.

Koncylion dezvoltă platforme eCommerce și soluții online dedicate, care facilitează comerțul online, sprijinind Beneficiarii să își crească afacerile.

Atunci când este corect fundamentat și ancorat în realitatea pieței, brandul se diferențiază, atrage și fidelizează publicul. Astfel, contribuie la îndeplinirea misiunii de brand și susține vânzările. Fie că este vorba despre strategia de branding sau de rebranding a unui oraș, fie că vorbim despre crearea, revitalizarea sau repoziționarea unui brand de produs.

Koncylion dezvoltă branduri autentice, competitive pe termen lung.

Prin totalitatea elementelor sale – formă, cromatică, simboluri reprezentate – identitatea vizuală diferențiază brandul, întărind mesajele comunicate, atât prin logo, cât și prin elementele de identitate verbală –  nume & slogan. De aceea, identitatea vizuală a unui brand, fie aceasta identitatea vizuala a unei companii sau a unei instituții, este o componentă esențială a strategiei de comunicare.

Identitățile vizuale semnate Koncylion contribuie decisiv la recunoașterea și poziționarea brandurilor aferente.

Identitatea vizuală este esențială în recunoașterea și în poziționarea brandului. De aceea, se impune necesitatea ca identitatea de brand și toate materialele de comunicare aferente, digitale sau tipărite, să fie folosite conform specificațiilor din Manualul de Identitate.

Fiecare Manual de Identitate Vizuală (MIV) elaborat de Koncylion conține un sistem de instrucțiuni, reguli și recomandări menite să îndrume spre o comunicare de brand coerentă și să contribuie la dezvoltarea și valorificarea brandului prin utilizarea corectă a elementelor sale vizuale.

De la grafică publicitară la grafică pentru ambalaje și web design, creația grafică presupune găsirea unui mix echilbrat între știință și artă. Altfel spus, când creativitatea se reflectă în eficiență, grafica își demonstrează utilitatea.

Koncylion oferă servicii de creație grafică cu impact vizual remarcabil, care diferențiază brandul și generează plusvaloare.

Ambalajul perfect este inedit și totodată eficient; lucrează în favoarea brandului. Îl ajută să devină memorabil, susține promovarea, diferențiază produsul la raft și informează consumatorul.

Koncylion oferă servicii de grafică pentru packaging & labeling/ ambalaje & etichete pentru ambalaje care se remarcă ușor și contribuie la consolidarea poziției pe piață brandului.

Mixul potrivit de materiale foto, video și audio completează textul și facilitează comunicarea. Prin imagine și sunet, mesajele își sporesc impactul, iar campania de comunicare își atinge mai ușor obiectivele.

Koncylion dezvoltă conținut foto, video și audio prin care sprijină brandurile să comunice eficient și să își spună povestea într-un mod captivant.

STUDIU DE CAZ - Cercetare, design & comunicare

O companie din domeniul construcțiilor cu peste 25 de ani de activitate pe piața românească a dorit reconfigurarea identității vizuale, repoziționare și întărire a poziției pe piață.

Compania a devenit pe parcursul anilor de activitate atât prestator, cât și antreprenor general, având acum capacitatea să acopere o gamă complexă de servicii, de la executarea de lucrări specifice terasamentelor la comercializarea de sisteme de climatizare și ventilație.

Pentru elaborarea noilor soluții vizuale și poziționare pe piața vizată, a fost realizată în primă etapă analiza identității actuale și au fost identificate nevoile de comunicare prin raportare la obiectivele stabilite.

Informațiile rezultate în urma analizei au constituit fundamentul pe care a fost dezvoltat noul concept vizual și verbal și pe baza căruia s-a efectuat implementarea propriu-zisă a procesului de rebranding și de consolidare a poziției pe piață.

Analiza desfășurată a furnizat informațiile și reperele în funcție de care au fost create: noua identitate, manual de identitate vizuală, platforma online,  designul noului sediu central și strategia de comunicare.

”Koncylion a reușit să creeze soluții de comunicare și o identitate vizuală care reflectă imaginea companiei așa cum este ea: responsabilă, eficientă, puternică. Avem acum o identitate pe măsura forței noastre constructive, care poate să ne asigure o percepție corectă pe piață. ”

Testimonial Beneficiar  – Rebranding, 2016

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Citește mai mult >

Aviația militară necesită pasiune, antrenamente cu mii de ore de zbor și o echipă perfect sincronizată, dedicată misiunii.

Koncylion respectă aceleași principii. Și la fel ca în aviație, stabilește obiective clare și planifică fiecare operațiune cu precizie. Analizează toate condițiile pentru desfășurarea misiunii, identifică riscuri și furnizează soluții eficiente, asigurând beneficiarului servicii complete de consultanță.

Koncylion își asumă rolul de aliat, pe care îl îndeplinește având drept țintă performanța.