Studiu de caz – Marketing, design și comunicare dedicate unui Parc Industrial

Marketing Parc Industrial

O unitate administrativ-teritorială a contractat Koncylion pentru servicii de consultanță în dezvoltarea și promovarea unui parc industrial. Proiectul, dezvoltat într-un oraș de frontieră, își propune să devină un important nod comercial, care să favorizeze valorificarea resurselor regionale, găzduind activități de producție, depozitare și facilitând totodată transporturile de marfă.  

ABORDARE & SOLUȚII

Pentru atragerea de investitori și clienți, Koncylion a realizat mai întâi o cercetare secundară și o analiză statistică. Ulterior,  a conceput planul de comunicare și promovare, a creat identitatea vizuală și a dezvoltat conținutul informațional în colaborare cu Beneficiarul, realizând toate materialele de prezentare necesare (broșură/ catalog, pliant, cărți de vizită etc).

De asemenea, Koncylion a asigurat consultanță pe durata participării la prezentările și negocierile desfășurate la EXPO REAL – Real Estate Trade Fair, unul dintre cele mai importante evenimente din Europa dedicate investițiilor imobiliare, organizat la München.

REZULTATE

Instrumentele de promovare dezvoltate și serviciile de consultanță oferite au poziționat proiectul pe harta investițiilor atractive din Europa și au deschis calea investitorilor spre oportunitatea de a dezvolta afaceri în cadrul parcului industrial.

Serviciile de promovare oferite de compania Koncylion ne-au ajutat să abordăm lucrurile în mod pragmatic și au adus plusvaloare în dezvoltarea proiectului. Parcul industrial este acum o investiție de interes, inclusiv dincolo de frontiere.

Testimonial Beneficiar – Promovare Parc Industrial, 2017

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >