Studiu de caz – Soluții online dedicate unei companii din domeniul Beauty

Soluții online Beauty

O companie din domeniul Beauty a contractat Koncylion pentru consultanță în dezvoltarea unei platforme online care să susțină creșterea notorietății și consolidarea poziției pe piață, facilitând în același timp familiarizarea publicului țintă cu serviciile oferite și cu abordarea proprie companiei.

ABORDARE & SOLUȚII

Pentru dezvoltarea unor soluții care să răspundă eficient necesităților și așteptărilor – atât ale Beneficiarului, cât și ale clientului final – Koncylion a elaborat în primă etapă două chestionare care au fost aplicate în rândul clienților, respectiv în rândul întregii echipe a companiei. Ulterior, pe baza analizei datelor colectate, au fost identificate percepții și necesități de comunicare, iar acestea au constituit fundamentul unor soluții dezvoltate prin raportare la obiectivele stabilite.

REZULTATE

Soluțiile implementate au fost integrate într-un proces de rebranding care a inclus: un nou concept vizual, restilizarea logoului, crearea materialelor grafice dedicate comunicării în social media și dezvoltarea unei platforme online de prezentare a companiei și a serviciilor oferite (arhitectură de site, machete grafice/ web design, programare, optimizare & indexare, crearea conținutului aferent – texte de prezentare, articole pentru blog, instruirea Beneficiarului cu privire la utilizarea modulului de administrare a site-ului).

Noua identitate, noua formulă de comunicare și platforma online reflectă acum pasiunea și profesionalismul ce definesc compania și susțin creșterea notorietății, consolidarea poziției pe piață și dezvoltarea brandului.

”Koncylion a creat pentru noi soluțiile de comunicare de care aveam nevoie: soluțiile care să prezinte o imagine autentică, să ne ajute să ne diferențiem și să ne spunem povestea – povestea unor oameni foarte pasionați de munca lor. Această “schimbare de look” va face ca brandul nostru să fie mai bine cunoscut și mult mai atractiv.”

Testimonial Beneficiar din domeniul Beauty, 2017

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >