Soluții online

Tehnologiile digitale accelerează dezvoltarea și facilitează îndeplinirea obiectivelor. De la comunicare la comerț, fiecare obiectiv poate fi atins mai ușor aplicând soluțiile online potrivite.

Koncylion sprijină Beneficiarul să creeze conexiuni online, să dezvolte comunități și să se facă ascultat. Dezvoltând și integrând strategii, conținut și platforme de comunicare & vânzare, Koncylion pune la dispoziție instrumente digitale care produc impact pozitiv și generează rezultate remarcabile.

Soluțiile online dezvoltate de Koncylion diferențiază și generează engagement, notorietate și vânzări.

STUDIU DE CAZ - Comunicare online

O companie din domeniul pharma contractează Koncylion pentru a dezvolta soluții online care să susțină lansarea și promovarea pe piața românească a unei game noi de produse pentru sănătatate.

Pentru a stabili coordonatele planului de marketing online, au fost concepute și desfășurate mai multe studii și analize secundare și primare, fiind efectuate atât analiza sectorului pharma, cât și analiza concurenței. De asemenea, prin intermediul unor interviuri în profunzime în rândul pacienților, s-a realizat analiza comportamentului de consum și a obiceiurilor de îngrijire a sănătății.

În urma cercetărilor, pe baza informațiilor colectate, a fost stabilit targetul, a fost dezvoltată strategia de comunicare online și au fost concepute soluțiile digitale.

Soluțiile online create au ajutat brandul de produse pharma să devină foarte vizibil în mediul online, inclusiv în social media și să fie prezent pe prima pagină de rezultate pentru toate căutările Google efectuate, folosind cuvintele cheie de interes pentru brand și pentru gama de produse comercializate.

În primul an de activitate, site-ul a atins peste 45.000 de vizitatori unici organici pe lună, devenind principalul mijloc de comunicare al brandului și de informare a pacienților despre produsele companiei.

”Koncylion a furnizat soluții care ne-au adus o vizibilitate excelentă în mediul online. Suntem ușor de găsit, iar tot mai mulți pacienți află despre noi și apelează la sfaturile și la produsele noastre pentru a-și îngriji sănătatea.”

Testimonial Beneficiar  – Strategie & comunicare online, 2015

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Citește mai mult >

Aviația militară necesită pasiune, antrenamente cu mii de ore de zbor și o echipă perfect sincronizată, dedicată misiunii.

Koncylion respectă aceleași principii. Și la fel ca în aviație, stabilește obiective clare și planifică fiecare operațiune cu precizie. Analizează toate condițiile pentru desfășurarea misiunii, identifică riscuri și furnizează soluții eficiente, asigurând beneficiarului servicii complete de consultanță.

Koncylion își asumă rolul de aliat, pe care îl îndeplinește având drept țintă performanța.