Studiu de caz – Cercetare, design & comunicare

O companie din domeniul construcțiilor, cu peste 25 de ani de activitate pe piața românească, a contractat Koncylion pentru reconfigurarea identității vizuale, repoziționare și întărirea poziției pe piață.

Compania a devenit pe parcursul anilor de activitate atât prestator, cât și antreprenor general, având acum capacitatea să acopere o gamă complexă de servicii, de la executarea de lucrări specifice terasamentelor la comercializarea de sisteme de climatizare și ventilație.

ABORDARE & SOLUȚII

Pentru a elabora noua identitate vizuală și soluțiile dedicate poziționării pe piața vizată, în primă etapă a fost realizată analiza identității actuale și au fost identificate necesitățile de comunicare, prin raportare la obiectivele stabilite.

Informațiile rezultate în urma analizei au constituit fundamentul pe care a fost dezvoltat noul concept vizual & verbal și pe baza căruia s-a efectuat implementarea propriu-zisă a procesului de rebranding și de consolidare a poziției pe piață.

REZULTATE

Analiza desfășurată a furnizat reperele în funcție de care au fost create: noua identitate, manualul de identitate vizuală, platforma online,  designul noului sediu central și strategia de comunicare.

”Koncylion a reușit să creeze soluții de comunicare și o identitate vizuală care reflectă imaginea companiei așa cum este ea: responsabilă, eficientă, puternică. Avem acum o identitate pe măsura forței noastre constructive, care poate să ne asigure o percepție corectă pe piață. ”

Testimonial Beneficiar  – Rebranding, 2016

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >