Studiu de caz – Consultanță pentru implementarea unui program POCU

O companie privată a contractat Koncylion pentru servicii de consultanță în implementarea unui program POCU: implementarea unui program finanțat din fonduri europene nerambursabile, dedicat Regiunii de dezvoltare Nord-Est. Programul își propune să sprijine antreprenoriatul și să accelereze dezvoltarea regiunii prin crearea de noi locuri de muncă.

ABORDARE & SOLUȚII

În vederea îndeplinirii obiectivelor asumate de Beneficiar, Koncylion a furnizat serviciile de logistică necesare, asigurând toate resursele aferente activităților desfășurate. De la negocierea contractelor cu furnizorii la efectuarea achizițiilor, de la monitorizarea și optimizarea acțiunilor derulate la raportarea rezultatelor.

Mai mult decât atât, Koncylion a oferit consultanță în managementul proiectului și a sprijinit Beneficiarul în comunicarea cu partenerii implicați în proiect.

REZULTATE

Aplicând o abordare pragmatică și demonstrând disponibilitate extinsă, Koncylion a facilitat buna implementare a proiectului în toate județele regiunii.

”Koncylion este un partener capabil să gestioneze corect atât responsabilitățile asumate la începutul colaborării, cât și provocările neprevăzute. Găsește soluții în timp util.”

Testimonial Beneficiar – Campanie de comunicare dedicată dezvoltării durabile a unor comunități locale, 2018

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >