Studiu de caz – Strategie de marketing

O companie din domeniul pharma a contractat Koncylion pentru a dezvolta un brand dedcat unei game noi de produse, unice pe piața din Europa. Compania a furnizat doar numele, produsele și informațiile medicale specifice acestora.

ABORDARE & SOLUȚII

În vederea construirii noului brand, au fost stabilite etape și obiective clare. Astfel, pentru elaborarea strategiilor și a planurilor necesare, s-au implementat mai multe tipuri de studii și analize, atât secundare, cât și primare, fiind realizate inclusiv interviuri în profunzime în rândul pacienților. Au fost efectuate analiza sectorului pharma, analiza concurenței indirecte, dar și analiza comportamentului de consum.

REZULTATE

Cercetările realizate au furnizat informațiile care au permis crearea strategiei de brand. Aceasta a cuprins stabilirea poziționării pe piață, identificarea canalelor de distribuție, crearea identițății vizuale și dezvoltarea strategiei de comunicare integrată.

”Koncylion a reușit să transforme o idee cu potențial într-un brand de real succes, ale cărui produse sunt foarte apreciate de consumatori. Am câștigat notoritate într-un timp scurt, produsele noastre sunt căutate și am reușit să aducem o contribuție importantă în educația pentru sănătate.”

Testimonial Beneficiar  – Elaborare și implementare strategie de marketing, 2014-2015

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Citește mai mult >