Studiu de caz – Studiu secundar privind abordarea situațiilor de urgență în zona transfrontalieră România-Bulgaria

O unitate teritorial-administrativă a contractat Koncylion pentru realizarea unui studiu privind abordarea situațiilor de urgență în zona transfrontalieră România-Bulgaria.

Studiul este necesar pentru a îmbunătăți managementului riscului în cele două comunități vizate (comunitatea română, respectiv cea bulgară), de la prevenire la combaterea situațiilor de risc și a dezastrelor, prin adoptarea unor inițiative și soluții comune.

Proiectul este derulat în cadrul programului operațional Interreg, fiind finanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

ABORDARE & SOLUȚII

Pentru implementarea proiectului, Koncylion a realizat un studiu secundar dedicat ambelor comunități, care pune la dispoziție coordonate corecte pentru acțiuni eficiente atât pe teritoriul României, cât și pe cel al Bulgariei. Studiul oferă date și informații actualizate și verificate, care completează planurile locale de acțiune existente și integrează inițiativele și soluțiile prevăzute, urmărind o abordare comună, cu eficiență crescută.

Studiul include dispoziții generale, caracteristici ale unităților administrativ-teritoriale, analiza riscurilor generatoare de situații de urgență și acțiuni de prevenție și intervenție, informații despre logistica acțiunilor – procedurile de protecție-intervenție care se impun, resursele umane, materiale și financiare disponibile sau necesare.

În cadrul studiului, sunt abordate următoarele situații de urgență: furtuni și/ sau fenomenele meteo extreme, inundații, incendii, cutremure, alunecări de teren, epidemii și epizootii, accidente chimice și industriale.

De asemenea, Koncylion a tradus studiul atât în limba bulgară, cât și în limba engleză, facilitând astfel accesul tuturor părților interesate la documentația realizată.

REZULTATE

Studiul realizat de Koncylion vine în sprijinul eforturilor de management al riscurilor aferente situații de urgență posibile. Studiul asigură suportul informațional necesar celor două comunități vecine pentru aplicarea unor măsuri comune care previn, diminuează sau combat riscurile și efectele acestora, sporind siguranța și calitatea vieții în zona transfrontalieră.

“Studiul realizat de Koncylion aduce completări importante la planurile de acțiune în situații de urgență și contribuie la un management al riscurilor bine calculat și corect implementat.”

Testimonial Beneficiar – Studiu secundar privind abordarea situațiilor de urgență în zona transfrontalieră România-Bulgaria, 2018

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >