Studiu de caz – Studiu de trafic privind subvenționarea serviciului de transport public la nivel de reședință de județ

Studiu trafic transport public

O unitate administrativ-teritorială a contractat Koncylion pentru realizarea unui studiu de trafic privind subvenționarea serviciului de transport public în municipiu. Studiul este esențial pentru o gestiune financiară corectă și pentru o dezvoltare coerentă pe termen lung a serviciului de transport, astfel încât să răspundă eficient necesităților de mobilitate din municipiu.

ABORDARE & SOLUȚII

Pentru obținerea datelor primare aferente recensământului de circulație și fundamentarea studiului, Koncylion a elaborat două chestionare, pe care le-a aplicat în stațiile de transport public și la domiciliul unui eșantion reprezentativ. De asemenea, a monitorizat și stabilit numărul de călători și numărul mediu de km realizați lunar de mijloacele de transport aflate în exploatare.

Ulterior, a definitivat analiza circulației din municipiu și a determinat traficul de perspectivă până la nivelul anului 2025. În etapa finală a studiului, a efectuat calculul numărului de călătorii admise pe o autorizație și a stabilit un tarif corect, astfel încât subvențiile acordate să asigure suportabilitatea costurilor pentru beneficiarii finali, în conformitate cu legislația privind utilizarea fondurilor publice.

REZULTATE

Studiul de trafic realizat oferă autorității contractante coordonatele necesare pentru un management corect și eficient al serviciului de transport public, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții în municipiu.

”Studiul de trafic realizat cu sprijinul companiei Koncylion reprezintă un instrument cheie pentru buna administrare a transportului la nivelul municipiului, în concordanță cu necesitățile călătorilor. Altfel spus, studiul ne ghidează pe drumul cel bun.”

Testimonial Beneficiar – Studiu de trafic, 2017

servicii_koncylion_studii_de_piata_si_sondaje_de_opinie

Consumatorul este cel care decide în cine are încredere, cum, când, de unde și ce cumpără. De aceea, brandurile care au succes sunt cele care ascultă și înțeleg consumatorii.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_analize_big2

Cele mai bune decizii manageriale sunt fundamentate pe înțelegerea corectă a factorilor implicați și a mediului în care aceștia își desfășoară activitatea. Fie că este vorba despre analize privind organizația sau care au în vedere factori externi acesteia, rezultatele analizelor oferă Beneficiarului temeiul pentru a lua decizii corecte.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_strategii_planuri

Succesul este o călătorie, iar destinația o reprezintă performanța. Astfel, pentru a reuși, este nevoie de viziune, de o planificare atentă a pașilor și o bună mobilizare a resurselor. Prin urmare, orice drum spre reușită începe cu strategii și planuri bine definite.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_marketing_design_comunicare_pr_branding

Piața de consum a devenit un teritoriu vast, în care procesul de vânzare este o misiune de cucerire. Pentru a îndeplini misiunea, sunt necesare concepte de marketing inedite și instrumente eficiente.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_training

Performanța necesită capacitate de adaptare, perseverență și dezvoltare continuă a competențelor. Acestea pot fi antrenate, valorificate și transformate în atuuri prin traininguri, seminarii și workshopuri.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_consultanta_in_management

Proiectele de succes au la bază decizii bine calculate și resurse valorificate inteligent. În consecință, modelul de management aplicat într-o organizație este decisiv, iar serviciile de consultanță în management pot face diferența între eșec și rezultate remarcabile.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_solutii_online

Prezența în mediul online este astăzi o necesitate, nu doar o simplă opțiune. Tehnologiile digitale deschid noi orizonturi și facilitează dezvoltarea, comunicarea și comerțul. Astfel, prin soluțiile online potrivite se accelerează îndeplinirea obiectivelor.

Citește mai mult >

servicii_koncylion_a-z

Serviciile oferite de Koncylion generează performanță măsurabilă și deschid calea spre noi orizonturi ale dezvoltării. De la stabilirea obiectivelor la îndeplinirea misiunii. Consultă lista serviciilor Koncylion afișate în ordine alfabetică.

Citește mai mult >

ABORDARE

Performanță măsurabilă prin rezultate remarcabile.

Koncylion aplică o abordare interdisciplinară, pragmatică și participativă. Analizează totul la 360 de grade și își asumă proiectele de la A la Z. De la viziune la implementare, utilizând inclusiv instrumente proprii de lucru.

Koncylion susține și aplică în procesul de lucru principiul THETRIANGLE. Acesta are la bază ideea conform căreia cea mai sigură și eficientă soluție pentru dezvoltarea unei Organizații se află la intersecția dintre așteptările Clientului final cu viziunea și dorințele Beneficiarului și cu experiența Koncylion în conceperea și implementarea strategiilor.

Citește mai mult >